thinkpads.com Support Community Forum Index Bill Morrow's thinkpads.com Open Forum - The Original Thinkpad Support Forum
Follow ThinkpadsForum on Twitter
 Support this forum, shop at newmodeus.com
  Support the forum, shop at newmodeus.com
Our oldest longest advertiser of parts for ThinkPads
LIVE LONG AND PROSPER
Goodbye, Mr. Spock, wherEVER you've gone..


If you've found this forum useful, please consider donating a dollar or two

It is currently Fri Mar 27, 2015 10:56 pm

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: T500 SSD compatibility
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 1:56 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 09, 2009 3:33 am
Posts: 5
Location: Athens, Greece
Hello,

Apart from the SSDs that lenovo offers, which other SSD drives can be fitted into a T500 laptop?

Thanks


Top
   
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 2:26 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 29, 2008 10:09 pm
Posts: 25
Location: Salt Lake City, Utah
Any 2.5-inch SATA SSD will work. OCZ Agility, Vertex, or Summit; Intel X25-M; Kingston V Series; etc.


Top
   
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 2:59 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 09, 2009 3:33 am
Posts: 5
Location: Athens, Greece
thanks skriefal

edit:: and another question, just to be sure. i remember reading in the users manual that the SSDs that lenovo laptops ship with have an adaptor bracket in order to fit into the laptop. is that adaptor not needed for other manufacturers' SSDs?


Top
   
PostPosted: Tue Nov 10, 2009 8:35 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 29, 2008 10:09 pm
Posts: 25
Location: Salt Lake City, Utah
delete wrote:
thanks skriefal

edit:: and another question, just to be sure. i remember reading in the users manual that the SSDs that lenovo laptops ship with have an adaptor bracket in order to fit into the laptop. is that adaptor not needed for other manufacturers' SSDs?


Yes, you need the bracket. But you can simply remove the bracket attached to your hard drive and use it with the SSD.


Top
   
PostPosted: Thu Nov 12, 2009 11:07 am 
Offline
Sophomore Member

Joined: Thu Sep 06, 2007 1:14 pm
Posts: 203
Location: Biarritz, France
skriefal wrote:

Yes, you need the bracket. But you can simply remove the bracket attached to your hard drive and use it with the SSD.


Yeah
But you need the bracket for any 1,8' SSD SATA 300
Without the bracket your 2,5' SSD runs an infamous SATA 150 !

_________________
- IBM T60p/1,83 M/RAM:3 Gb/15' SXGA+ IPS Ati Fire GL V5250 256Mo /SSD Intel X25 E 32 GB /XP Pro
- HP 8740w - Core i5 540M 2.53 GHz - 17" LED WVA TFT 1920 x 1200 ( WUXGA ) NVIDIA Quadro FX 2800M 1 GB GDDR3 SDRAM- 128 GB OCZ Vertex 3 Max IOPS SSD


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited