Take a look at our
ThinkPads.com HOME PAGE
For those who might want to contribute to the blog, start here: Editors Alley Topic
Then contact Bill with a Private Message

Blue Lion - OS/2 - eCS replacement?

OS/2 on ThinkPads
Post Reply
Message
Author
BigWarpGuy
Junior Member
Junior Member
Posts: 459
Joined: Wed Jan 05, 2005 9:22 pm
Location: New Hampshire
Contact:

Blue Lion - OS/2 - eCS replacement?

#1 Post by BigWarpGuy » Wed Nov 16, 2016 10:51 pm

Arca Noae is developing Blue Lion. It is a 'clone' of OS/2 Warp - eComStation. I think it is worth checking out.
https://www.arcanoae.com/
https://www.arcanoae.com/wp-content/upl ... 24x468.png
https://www.arcanoae.com/blue-lion/
8)

There is another called OSFree.
http://www.osfree.org/
Image
It is an open source clone of OS/2 Warp. It is still in early development.
8)
* * * * * * * * *
BigGoofyGuy 8)
* * * * * * * * *
http://www.biggoofyguy.com
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

http://www.cafepress.com/tomleem

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

micrex22
Junior Member
Junior Member
Posts: 381
Joined: Fri Jan 02, 2015 12:22 am
Location: Vancouver, BC, Canada

Re: Blue Lion - OS/2 - eCS replacement?

#2 Post by micrex22 » Thu Nov 17, 2016 12:11 pm

OSfree is pretty much a dead end until more developer support and interest happens.

BlueLion is definitely going to be pretty nice to have when it's released. Especially with how HORRIBLE Windows 10 is.

BigWarpGuy
Junior Member
Junior Member
Posts: 459
Joined: Wed Jan 05, 2005 9:22 pm
Location: New Hampshire
Contact:

Re: Blue Lion - OS/2 - eCS replacement?

#3 Post by BigWarpGuy » Sun Dec 04, 2016 9:38 pm

I am looking forward to Blue Lion. It would be neat to use it on the laptop that I have the eComStation 2.2 beta. It works but there are features that are not available. It could be that it is an older computer.
8)

https://www.arcanoae.com/wp-content/upl ... 24x468.png


Windows 10 does look good compared to Windows 8/8.1 which I have on a laptop computer. It is like comparing a slow horse to a dead one.
:lol:
* * * * * * * * *
BigGoofyGuy 8)
* * * * * * * * *
http://www.biggoofyguy.com
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

http://www.cafepress.com/tomleem

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

BigWarpGuy
Junior Member
Junior Member
Posts: 459
Joined: Wed Jan 05, 2005 9:22 pm
Location: New Hampshire
Contact:

Install ArcaOS from a flash drive

#4 Post by BigWarpGuy » Wed Jun 13, 2018 9:35 am

One can now install ArcaOS from a flash drive. With so few laptops having an optical drive, I think this is a good thing.
https://www.arcanoae.com/blue-lion/
https://www.arcanoae.com/arcaos-5-0-2-b ... -released/
8)
Image
* * * * * * * * *
BigGoofyGuy 8)
* * * * * * * * *
http://www.biggoofyguy.com
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

http://www.cafepress.com/tomleem

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “OS/2 Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest