Take a look at our
ThinkPads.com HOME PAGE
For those who might want to contribute to the blog, start here: Editors Alley Topic
Then contact Bill with a Private Message

T23 with eCS 1.2 and an IBM Wifi card

OS/2 on ThinkPads
Post Reply
Message
Author
BigWarpGuy
Junior Member
Junior Member
Posts: 457
Joined: Wed Jan 05, 2005 9:22 pm
Location: New Hampshire
Contact:

T23 with eCS 1.2 and an IBM Wifi card

#1 Post by BigWarpGuy » Sat Apr 14, 2007 5:46 pm

I replaced the wifi card with an IBM wifi card . It is detected by the eCS software but it does not register. It is not seen by the WLAN software from Netlabs. http:///wlan.netlabs.org site (IIRC on the URL). Any help will be appreciated. :cry: I want to use the Wifi with eCS. http://www.ecomstation.com
* * * * * * * * *
BigGoofyGuy 8)
* * * * * * * * *
http://www.biggoofyguy.com
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

http://www.cafepress.com/tomleem

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

savarin
Freshman Member
Posts: 87
Joined: Tue May 24, 2005 8:32 pm
Location: Prague, Czech Republic

#2 Post by savarin » Thu Apr 26, 2007 5:31 pm

What card do you speak about? Internal (mini pci) or pc card? For both you can find special drivers (IBM made) here:

http://www.ecomstation.com/ecsdb/downlo ... h=wireless

I have the same mini pci card in my T30 and driver with software work without problems. These drivers are made for T23 and T30.

Do try it. I hope it helps.

BigWarpGuy
Junior Member
Junior Member
Posts: 457
Joined: Wed Jan 05, 2005 9:22 pm
Location: New Hampshire
Contact:

I have to check the information

#3 Post by BigWarpGuy » Sat May 05, 2007 9:27 am

I will get the exact information and get back to you.

How does one over come the problem of it not registering. :?:

8)
* * * * * * * * *
BigGoofyGuy 8)
* * * * * * * * *
http://www.biggoofyguy.com
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

http://www.cafepress.com/tomleem

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

savarin
Freshman Member
Posts: 87
Joined: Tue May 24, 2005 8:32 pm
Location: Prague, Czech Republic

#4 Post by savarin » Sat May 05, 2007 2:58 pm

Not registering? Which problem? You mean Netlabs software?
I do not use it at all.

I use only software bundled with driver. All you need is zipped in file I wrote about.

BigWarpGuy
Junior Member
Junior Member
Posts: 457
Joined: Wed Jan 05, 2005 9:22 pm
Location: New Hampshire
Contact:

eCS Site?

#5 Post by BigWarpGuy » Sun May 06, 2007 4:12 pm

I think I downloaded them from the members download section from http://www.ecomstation.com . I will check it out. 8)
* * * * * * * * *
BigGoofyGuy 8)
* * * * * * * * *
http://www.biggoofyguy.com
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

http://www.cafepress.com/tomleem

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “OS/2 Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest