Take a look at our
ThinkPads.com HOME PAGE
For those who might want to contribute to the blog, start here: Editors Alley Topic
Then contact Bill with a Private Message

Upper track point buttons stopped working

T400/410/420 and T500/510/520 series specific matters only
Post Reply
Message
Author
parangles2
Posts: 25
Joined: Sun Nov 11, 2012 10:33 am
Location: Plantation FL

Upper track point buttons stopped working

#1 Post by parangles2 » Sun Nov 05, 2017 5:05 pm

Were working fine- the two red striped 'mouse' buttons but soon after
(coincidence ?) letting Lenovo site upgrade all software/drivers
they both went dead. Bottom ones are Ok.
Removed caps/keys and white rubberish dome and cleaned with
alcohol but no help. For them to both die simultaneously
seems to indicate a software rather than a hardware problem ?
Went into Trackpoint settings but dont see separate off/on for
upper and lower buttons as in previous models.
( a recent ebay upgrade from a T60)
Thanks lots !

BigT0ny
Posts: 33
Joined: Fri May 05, 2017 2:24 pm
Location: West Sussex, UK

Re: Upper track point buttons stopped working

#2 Post by BigT0ny » Mon Nov 06, 2017 7:23 am

What model ThinkPad are you using? It reminds me of the issues I've experienced with ALPS touchpad/trackpoint models, where you would have to find a way to install the synaptic drivers to get the trackpoint buttons to work. In Device Manager, try and find the Hardware ID of your mouse - Lenovo may have installed the wrong one.
W520 + CF-W9 :help:

parangles2
Posts: 25
Joined: Sun Nov 11, 2012 10:33 am
Location: Plantation FL

Re: Upper track point buttons stopped working

#3 Post by parangles2 » Wed Nov 08, 2017 7:08 am

Thanks lots, its a T420 with Win7. Will check out your suggestion this weekend.

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “ThinkPad T400/410/420 and T500/510/520 Series”

Who is online

Users browsing this forum: bayou self and 9 guests