Take a look at our
ThinkPads.com HOME PAGE
For those who might want to contribute to the blog, start here: Editors Alley Topic
Then contact Bill with a Private Message

Problem with USB after bios update - T420

T400/410/420 and T500/510/520 series specific matters only
Post Reply
Message
Author
michkineflo
Posts: 2
Joined: Tue Aug 27, 2019 5:11 pm
Location: Metz, France

Problem with USB after bios update - T420

#1 Post by michkineflo » Tue Aug 27, 2019 5:23 pm

Hello,

I just updated my T420 with the official 1.52 bios. I had 1.49
USB ports doesn't work anymore.
In the device manager, I have : Intel 6 Series 6/C200 - 1C2D
I can't update it and it says device can't be started.

What could I do ?

Thanks

michkineflo
Posts: 2
Joined: Tue Aug 27, 2019 5:11 pm
Location: Metz, France

Re: Problem with USB after bios update - T420

#2 Post by michkineflo » Wed Aug 28, 2019 12:17 am

It's ok, I just had to reboot couple of time to finish the bios update.
I had never seen that but now it's ok

w0qj
ThinkPadder
ThinkPadder
Posts: 1035
Joined: Fri Jun 11, 2004 9:53 pm
Location: Hong Kong

Re: Problem with USB after bios update - T420

#3 Post by w0qj » Wed Aug 28, 2019 11:08 am

Glad it worked out fine for you!
Daily Driver: X1 Extreme 1st Gen (X1E1): i7 | 16GB | 1TB | IPS
Current Thinkpads: X1E1 | X1C4 | X1C3 | X250 | X230 | T410
Retired Thinkpads: T42 | 560 (circa 1996)
~~IBM Thinkpad era computer bag !

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “ThinkPad T400/410/420 and T500/510/520 Series”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests