Page 1 of 1

Reflash the same BIOS?

Posted: Sun Jun 12, 2016 11:40 am
by jronald
I need to reflash the bios on my X130e with the same BIOS. Using Admin in windows does not work. Any suggestions?

Ron

Re: Reflash the same BIOS?

Posted: Sun Jun 12, 2016 12:14 pm
by ajkula66
My train of thoughts would go along these lines:

1) Try flashing it from a bootable CD if possible and if not

2) Downgrade to lower version and then go back to the one you have now.

Good luck.

Re: Reflash the same BIOS?

Posted: Sun Jun 12, 2016 12:58 pm
by jronald
Im attempting to flash the whitelist, and having no luck at all. The current BIOS is 1.15, and the whitelist BIOS is 1.15. It already had the SLIC, so Im not that keen on messing with that portion. Using Winflash it almost instantly sees the same BIOS being updated. Im not sure why I need to reflash the original BIOS and then the new one, but everything I have tried crashs with Old/New no need.

Ron

Re: Reflash the same BIOS?

Posted: Sun Jun 12, 2016 3:18 pm
by jronald
Got it, after figuring out my ext cd-rom bit the dust then figuring out how to burn the iso to usb I got it flashed.

Thanks
Ron