No color available

Post Reply
Message
Author
PandorasThinkpad
Sophomore Member
Posts: 200
Joined: Tue Nov 26, 2013 9:54 am
Location: Berlin, Germany
Contact:

No color available

#1 Post by PandorasThinkpad » Thu Apr 09, 2015 1:40 am

Hi, i've updated my signature and i suggested that there was no way to chose a color for anything in the signature....so this is something that has occured since the last time i have visited this forum.

Sincerly,

PANdoRA
My favorite Thinkpad:
T23 with 1,2 GHz PIII-M, CCFL SXGA+ (LG, 46L2495) (will now get LED Mod),
X200s, SL9400, 8GB Ram, AFFS (HV121WX4-120)
R500 with ATI Graphics, P8400, 8GB Ram and WSXGA+ (LP164W02(TL)(10))[if it once will get WUXGA?!]
T430s with I7, 16GB Ram and FHD Mod

rkawakami
Admin
Admin
Posts: 10103
Joined: Sun Jun 04, 2006 1:26 am
Location: San Jose, CA 95120 USA
Contact:

Re: No color available

#2 Post by rkawakami » Thu Apr 09, 2015 2:10 am

Color is available in your signature but it looks like you have to add the BBCode manually. That is, the color palette below the signature edit area is NOT clickable to add in the required "[color=#xxxxxx]" and "[/color]" tags. I'll poke around and see if there's a setting to re-enable it. I know that color selection works in the message composition window so it may be a simple matter of turning the option back on.
Ray Kawakami
X22 X24 X31 X41 X41T X60 X60s X61 X61s X200 X200s X300 X301 Z60m Z61t Z61p 560 560Z 600 600E 600X T21 T22 T23 T41 T60p T410 T420 T520 W500 W520 R50 A21p A22p A31 A31p
NOTE: All links to PC-Doctor software hosted by me are dead. Files removed 8/28/12 by manufacturer's demand.

PandorasThinkpad
Sophomore Member
Posts: 200
Joined: Tue Nov 26, 2013 9:54 am
Location: Berlin, Germany
Contact:

Re: No color available

#3 Post by PandorasThinkpad » Thu Apr 09, 2015 3:30 am

rkawakami wrote:Color is available in your signature but it looks like you have to add the BBCode manually. That is, the color palette below the signature edit area is NOT clickable to add in the required "[color=#xxxxxx]" and "[/color]" tags. I'll poke around and see if there's a setting to re-enable it. I know that color selection works in the message composition window so it may be a simple matter of turning the option back on.
Yes, i have never enabled or disabled anything like that...and i even don't know how to manage it manually.

Thanks a lot for answering and give it a try to get it working again like it was ;-)
My favorite Thinkpad:
T23 with 1,2 GHz PIII-M, CCFL SXGA+ (LG, 46L2495) (will now get LED Mod),
X200s, SL9400, 8GB Ram, AFFS (HV121WX4-120)
R500 with ATI Graphics, P8400, 8GB Ram and WSXGA+ (LP164W02(TL)(10))[if it once will get WUXGA?!]
T430s with I7, 16GB Ram and FHD Mod

Post Reply

Return to “Forum Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests