Take a look at our
ThinkPads.com HOME PAGE
For those who might want to contribute to the blog, start here: Editors Alley Topic
Then contact Bill with a Private Message

"Dead" T540P, no light, no fan, no bios, no sound

T430 and later, plus T530 and later series specific matters only
Post Reply
Message
Author
Fosco
Posts: 16
Joined: Tue Dec 22, 2015 2:26 pm
Location: Le Mans, France

"Dead" T540P, no light, no fan, no bios, no sound

#1 Post by Fosco » Thu Jul 25, 2019 12:23 pm

I recently purchased a T540p but nothing seem to work, I can't diag this thing.

I've got no light, no fan, no bios and not a single beep.

I've tried:
- Charging it (Adapter does indeed work on another laptop / tried another one)
- Starting it without a battery
- Doing the power button reset thing for 30s without a battery
- Unpluging CMOS for the night
- Shunting the power button wires (in case of a faulty button)

I can't get any life out of this thing yet it was supposed to be booting just before I bought it.
Anyone has a lead on something I might try.

I've seen the HMM yet "replace motherboard" isn't an option (atleast, yet) hehe

Thanks in advance.

Dragunov
Freshman Member
Posts: 78
Joined: Wed Nov 29, 2017 7:02 pm
Location: Burnet Co. Texas.

Re: "Dead" T540P, no light, no fan, no bios, no sound

#2 Post by Dragunov » Thu Jul 25, 2019 1:17 pm

Either the power button is damaged, or the MB is kaput.

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “ThinkPad T430/T530 and later Series”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests