Take a look at our
ThinkPads.com HOME PAGE
For those who might want to contribute to the blog, start here: Editors Alley Topic
Then contact Bill with a Private Message

L430, no sound on battery.

L430 and later, plus L530 and later series specific matters only
Post Reply
Message
Author
deaner
Posts: 2
Joined: Mon Jun 03, 2013 10:58 am
Location: Lancaster, UK

L430, no sound on battery.

#1 Post by deaner » Mon Jun 03, 2013 11:04 am

Hello all,
I have a thinkpad L430 and I did a complete format and reinstall of windows 7 64bit, I ran Lenovo system update and all went ok. When the power lead is in there are no problems however when it is removed I lose sound. When I open windows media player It comes up as the songs are not in the playlist, on web sites like youtube the video plays but no sound and on shutting down there’s no system sound.
Any suggestions would be greatly appreciated, thank you.

ZaZ
Moderator
Moderator
Posts: 4526
Joined: Fri May 13, 2005 1:33 pm
Location: Minnesota

Re: L430, no sound on battery.

#2 Post by ZaZ » Mon Jun 03, 2013 10:08 pm

I've no idea, but maybe a couple things to check would be device manager to make sure the device is installed properly and the sound properties in control panel, to make sure the correct device is selected.
ProBook 470 G3

deaner
Posts: 2
Joined: Mon Jun 03, 2013 10:58 am
Location: Lancaster, UK

Re: L430, no sound on battery.

#3 Post by deaner » Tue Jun 04, 2013 3:37 pm

Thank you ZaZ, I will check those things out.

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “ThinkPad L430/L530 and later Series”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests