Take a look at our
ThinkPads.com HOME PAGE
For those who might want to contribute to the blog, start here: Editors Alley Topic
Then contact Bill with a Private Message

R500 Screen In T500

R400/R500 series specific matters only
Post Reply
Message
Author
nightninja96
Sophomore Member
Posts: 141
Joined: Mon Sep 04, 2017 10:06 am
Location: Susquehanna Pa.

R500 Screen In T500

#1 Post by nightninja96 » Sun Jan 13, 2019 10:48 am

Hello, recently my R500 has died, I suspect that it is the motherboard. I was wondering if I could put the R500’s LED screen in a T500 if the same size?
Thanks

TheForgottenKing
Junior Member
Junior Member
Posts: 322
Joined: Fri Apr 13, 2018 11:41 am
Location: Chicago, IL

Re: R500 Screen In T500

#2 Post by TheForgottenKing » Sun Jan 13, 2019 11:05 am

Daily: W701ds: i7-940XM - 32GB DDR3 - 128GB SSD + 1TB HDD - FX 2800M - 1920x1200 @ 17" + 768x1280 @ 10" - Dock - Wacom
Others: 701C - S30 - X230t - A31p? - 701R?
For Sale: Quite a few, check over at the marketplace

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “ThinkPad R400/R500 Series”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests