WiFi Problems and Vista -- IMPORTANT

Operating System, Common Application & ThinkPad Utilities Questions...
Post Reply
Message
Author
dfumento
Senior Member
Senior Member
Posts: 891
Joined: Thu Jan 20, 2005 8:27 pm
Location: Manhattan, NY

WiFi Problems and Vista -- IMPORTANT

#1 Post by dfumento » Mon Sep 22, 2008 10:26 am

Vista works well for me except there are issues with WiFi disconnecting.

Here are links:
http://forums.techarena.in/windows-vist ... 012094.htm

http://forums.techarena.in/windows-vist ... ost3938896 (this one is more specific)

http://support.microsoft.com/kb/928152

http://support.microsoft.com/kb/928233/en-us

In addition, Vista users will find this very useful:
http://www.vistax64.com/tutorials/
X201s: 1440x900 LED backlit 2.13 GHz, 8 GB, 160 GB Intel X25-M Gen 2 SSD, 6200 a/b/g/n, BT, 6-cell, 9-cell, Windows 7 Ultimate x64 SP1, Verizon 4G LTE USB modem, USB 2.0 external optical drive, Lenovo USB to DVI converter
Previous Models: A21p, A30p, A31p, T42, X41T, X60s, X61s, X200s

hellosailor
Senior Member
Senior Member
Posts: 647
Joined: Sat Jan 05, 2008 1:52 pm
Location: NY, NY

#2 Post by hellosailor » Fri Sep 26, 2008 1:39 pm

So I'm NOT the only one on the planet who has found WiFi sometimes unreliable under Vista. Thanks for posting those!
"The only good silicon life form, is a dead silicon life form." [Will Rogers]
-- Harboring a retired T61P with Vista/U/32 and housebreaking a younger W530 foolishly upgraded from Win7/64 to Win10.

Temetka
Senior ThinkPadder
Senior ThinkPadder
Posts: 2790
Joined: Fri Sep 30, 2005 3:27 am
Location: Glendora, CA

#3 Post by Temetka » Wed Oct 01, 2008 12:20 am

I too have had some initial problems with wifi under Vista, however they seem to have automagically cleared up after SP1.

/crosses fingers.
New:
Thinkpad T430s 8GB DDR3, 1600x900, 128GB + 250GB SSD's, etc.
Old:
E6520, Precision M4400, D630, Latitude E6520
ThinkPad Tablet 16GB 1838-22U
IBM Thinkpad X61T, T61, T43, X41T, T60, T41P, T42, T410, X301

SHoTTa35
ThinkPadder
ThinkPadder
Posts: 1597
Joined: Tue May 29, 2007 6:20 pm
Location: Wash, DC
Contact:

#4 Post by SHoTTa35 » Fri Oct 03, 2008 5:42 pm

i've never had major wifi problems with any OS (other than few driver issues and maybe router problems). I'm in IT so i spend most of my day networking and all that. I don't like messing with software too much but still, i guess i've been lucky :)

Glad this information is out there for the people that have been affected however.
Current - Thinkpad T410si - Core i3 330m, 4GB, 250GB 5400RPM, WXGA+, FPR, BT, Camera, DVDRW, Gobi2000, Win7 Pro x32
Past - Thinkpad T410 - T400 - T61 - T60 - T43 - T42 - T41 - T40 - T23 - 600X

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Windows OS (Versions prior to Windows 7)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests