Take a look at our
ThinkPads.com HOME PAGE
For those who might want to contribute to the blog, start here: Editors Alley Topic
Then contact Bill with a Private Message

T43 no more error 2010 (picture warning)

T4x series specific matters only
Message
Author
RealBlackStuff
Admin
Admin
Posts: 18909
Joined: Mon Sep 18, 2006 5:17 am
Location: Mt. Cobb, PA
Contact:

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#91 Post by RealBlackStuff » Thu Nov 08, 2012 9:03 am

1) no (but it would irritate the hell out of me)
2) yes
Lovely day for a Guinness! (The Real Black Stuff)

Check out The Boardroom for Parts, Mods and Other Services.

RoryWW
Posts: 8
Joined: Tue Nov 06, 2012 8:12 am
Location: Wicklow, Ireland

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#92 Post by RoryWW » Fri Nov 09, 2012 7:08 pm

Can someone point me in the direction of the iso file T43p-1YET65WW_SLIC2.1...iso! I've tried mydigital life but there are 1000s of posts in the thinkpad thread.

RealBlackStuff
Admin
Admin
Posts: 18909
Joined: Mon Sep 18, 2006 5:17 am
Location: Mt. Cobb, PA
Contact:

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#93 Post by RealBlackStuff » Fri Nov 09, 2012 10:29 pm

I used to live in Leopardstown Heights (D18), at the foot of the Wicklow Mountains, overlooking the Irish Sea! :cry:
One of these days I'm gonna move back there again (especially now that Bertie finally is a goner...)
http://dl.dropbox.com/u/15415342/no2010 ... o_2010.iso
Lovely day for a Guinness! (The Real Black Stuff)

Check out The Boardroom for Parts, Mods and Other Services.

RoryWW
Posts: 8
Joined: Tue Nov 06, 2012 8:12 am
Location: Wicklow, Ireland

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#94 Post by RoryWW » Sat Nov 10, 2012 3:09 pm

Hey I work in Sandyford myself also, so good to meet you and thanks for the link, yep bertie has a lot to answer for you got out at the right time! :)

I've just tried the iso and am getting a phoenix phlash16 error, undefined error number -28640, ever come across that?

Edit: actually it completely worked as the 2010 error is not happening again, that grreat, only issue is its not booting to the drive (kingspec ssd) I have it set to master.

RealBlackStuff
Admin
Admin
Posts: 18909
Joined: Mon Sep 18, 2006 5:17 am
Location: Mt. Cobb, PA
Contact:

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#95 Post by RealBlackStuff » Sat Nov 10, 2012 5:16 pm

I do get that error occasionally as well, but usually ignore it, since the BIOS flashes OK anyway.
It may have something to do with the setting of 'Flash over LAN' which should be enabled.
Lovely day for a Guinness! (The Real Black Stuff)

Check out The Boardroom for Parts, Mods and Other Services.

RoryWW
Posts: 8
Joined: Tue Nov 06, 2012 8:12 am
Location: Wicklow, Ireland

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#96 Post by RoryWW » Sun Nov 11, 2012 2:17 pm

Thanks for the help, is there anything you'd recommend with the drive, I'm getting a flashing cursor on bootup, I've a 30 day money back guarantee from the retailer with it so can get a different drive if I can't get the kingspec working with the T43p. I would get the motherboard hack done if I was stateside, does it involve micro-soldering?

RealBlackStuff
Admin
Admin
Posts: 18909
Joined: Mon Sep 18, 2006 5:17 am
Location: Mt. Cobb, PA
Contact:

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#97 Post by RealBlackStuff » Sun Nov 11, 2012 5:06 pm

I'd return it for a Samsung 830 or 840 SSD.
You know that T4x drives go in upside down (label to the table) and that you should use the HD caddy and 4 screws?
Lovely day for a Guinness! (The Real Black Stuff)

Check out The Boardroom for Parts, Mods and Other Services.

RoryWW
Posts: 8
Joined: Tue Nov 06, 2012 8:12 am
Location: Wicklow, Ireland

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#98 Post by RoryWW » Mon Nov 12, 2012 6:38 am

Well I got it working in the end, had to dban the disk and fully format in windows when installing, it was detected straight away, but it looks like there is a
problem with the motherboard..! :) thanks for your help.

RealBlackStuff
Admin
Admin
Posts: 18909
Joined: Mon Sep 18, 2006 5:17 am
Location: Mt. Cobb, PA
Contact:

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#99 Post by RealBlackStuff » Mon Nov 12, 2012 7:20 am

The SATA mod requires some micro-soldering, but that's the easy part (especially if you have a big, 10x magnifier).
It's more complicated to get the SATA chip off properly, in a controlled environment with InfraRed thermometer.
Lovely day for a Guinness! (The Real Black Stuff)

Check out The Boardroom for Parts, Mods and Other Services.

airplaneman
Posts: 1
Joined: Fri Dec 14, 2012 2:35 pm
Location: Toronto, Canada

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#100 Post by airplaneman » Fri Dec 14, 2012 2:42 pm

Sorry for the gravedig, but I need some help and I think you guys have the answer.

I'm trying to update my T43's BIOS (Build 2668), and I can't seem to figure out how. I am using the modified BIOS to eliminate the 2010 error since I replaced the hard drive. The BIOS I'm using is the one you uploaded to your dropbox, the T43p-1YET65WW_SLIC2.1_no_1802_no_2010. I'm pretty sure that is the one I need, or at least according to the original post it is.

How do I update the BIOS with the .iso file? I have tried making my USB bootable and then copying the file over, but I get a "No Operating System" error and it won't do anything. I tried a program called ISO to USB and it didn't work either, same error.

I do not have a USB floppy drive, or an easy way to get one. I'm also using Windows 7 so none of the .exe's on Lenovo's website work either.

Can someone help me out? I have looked all over the internet and there seems to be several solutions, but I can't seem to get any to work.

RealBlackStuff
Admin
Admin
Posts: 18909
Joined: Mon Sep 18, 2006 5:17 am
Location: Mt. Cobb, PA
Contact:

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#101 Post by RealBlackStuff » Fri Dec 14, 2012 4:36 pm

Download the free Imgburn program, to create a self-booting CD from the .ISO file you got.
Lovely day for a Guinness! (The Real Black Stuff)

Check out The Boardroom for Parts, Mods and Other Services.

seattlepainter
Posts: 3
Joined: Thu Nov 17, 2011 10:17 pm
Location: Seattle, WA

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#102 Post by seattlepainter » Tue Dec 03, 2013 10:22 pm

I have been having this problem for the past 2+ years. I finally found a website which listed the compatible hard drives that would solve this problem. Based on my research, I found a compatible hard drive that works perfectly with an IBM Thinkpad t43p:

Fujitsu 40 GB 2.5" IDE Laptop Hard Drive HDD MHV2040AH

According to my research, this may have been the original default hard drive that came with the laptop. So far, no problems at all with it and no 2010 error message. Here is one of the pages with some good info on this problem:

http://www.thinkwiki.org/wiki/Problem_w ... hard_disks

Medessec
ThinkPadder
ThinkPadder
Posts: 1188
Joined: Sun Nov 15, 2009 10:09 pm
Location: Chico, California
Contact:

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#103 Post by Medessec » Tue Dec 03, 2013 10:31 pm

Well... of course- the ultimate solution is just to flash the BIOS with the modded BIOS indicated above, but I suppose it's good to have a list of the allowed HDDs in case.

I've flashed all my T43 motherboards on hand with the modded BIOS, because I just got tired of not being able to diagnose them with my Windows XP installations... and in case I ever sell them, I'd like to lift the hassle from the buyer.
Trying my hardest to collect Thinkpads, but college and being broke kinda gets in the way. However...
701C, 760, 770, X24, T30, G41, A31p, T43p, T60/61 Frankie, Z61p, X60 SXGA+, W700ds
MEDESSEC

and yes. I am a bit of a lunatic.

Nameless
Freshman Member
Posts: 93
Joined: Thu Sep 11, 2008 2:51 pm
Location: Austin, Texas

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#104 Post by Nameless » Tue Dec 10, 2013 7:24 pm

RealBlackStuff wrote:I used to live in Leopardstown Heights (D18), at the foot of the Wicklow Mountains, overlooking the Irish Sea! :cry:
One of these days I'm gonna move back there again (especially now that Bertie finally is a goner...)
http://dl.dropbox.com/u/15415342/no2010 ... o_2010.iso
Realblackstuff, I noticed your post along with the dropbox link, and when I downloaded it and compared the ROM file to the one from the Zip archive on thinkwiki.org, the two ROM images are slightly different, with 4 bytes being different if memory serves. The thinkwiki ROM file has a date of 11/22/2010, while the one from your ISO has a date of 3/27/2011.

I searched the relevant thread in the MDL forums around the 3/27/11 date, but didn't find anything related to this bios from either the bios's author or anyone else during that time. No change log, no comment, nothing.

Do you know anything about this difference? I'm of course afraid to brick my laptop, but I want to upgrade the machine to SSD and no way am I putting up with the 2010 error.

EDIT: oh wow I just noticed that post was from 2012. Oh well, I'll ask the question anyway.

RealBlackStuff
Admin
Admin
Posts: 18909
Joined: Mon Sep 18, 2006 5:17 am
Location: Mt. Cobb, PA
Contact:

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#105 Post by RealBlackStuff » Tue Dec 10, 2013 10:37 pm

Just download the darned file, burn a CD from the .iso and get it over and done with.
I wouldn't publish a suspicious download, even that long ago...
Lovely day for a Guinness! (The Real Black Stuff)

Check out The Boardroom for Parts, Mods and Other Services.

Nameless
Freshman Member
Posts: 93
Joined: Thu Sep 11, 2008 2:51 pm
Location: Austin, Texas

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#106 Post by Nameless » Wed Dec 11, 2013 1:51 pm

RealBlackStuff wrote:Just download the darned file, burn a CD from the .iso and get it over and done with.
I wouldn't publish a suspicious download, even that long ago...
I'm not saying you would. I just a few days ago found out about this fix, went to the MDL forums to get the file, found out the links were dead. Then in the process of googling for other locations for the file, I found 2 slightly different versions, yours and the one from thinkwiki.org.

I just wanted to make an informed decision about which one to use, and thought you might know what the difference was, obviously knowing more about the history of this than I do. That's all.

FWIW probably I will use yours since the date stamp is later, so maybe there was some tweak for checksum or some such. Plus you've obviously been around this board forever and are a reputable member.

Nameless
Freshman Member
Posts: 93
Joined: Thu Sep 11, 2008 2:51 pm
Location: Austin, Texas

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#107 Post by Nameless » Mon Jan 20, 2014 9:01 pm

So as a final sort of wrap up of my experience in doing this mod, I wanted to post a few points that may help others:

1) There are 2 sources of the unofficial bios, the ISO link posted by forum member RealBlackStuff and a ZIP file hosted at thinkwiki.org (among other places)
2) Burning RBS's ISO to a CD and running it as-is will result (at least it did for me) in a red dialog box saying "error flashing bios, run repair utility" or something similar. Folks like me will poop bricks when they see this, thinking they just bricked their machine.
3) The ZIP file can be extracted and will flash without errors, however the .ROM file is older compared to the one on the ISO (11/22/2010 vs. 3/27/2011)
4) The difference between the two .ROM files is very miniscule, like 4 bytes. Also the two .ROM files have different file names

So, since I like to have the latest of everything AND my peace of mind doesn't like red flashing error messages, here's what I did.

1) Extract the ZIP file contents to one directory
2) Extract the ISO contents to another directory (I used Winrar for this)
3) Delete/rename the old .ROM file in the ZIP dir (there's only one .ROM), but make sure you write down or remember the file name
4) Copy the .ROM file from the ISO dir to the ZIP dir
5) Rename the new .ROM file from the ISO to the old .ROM file's original name that you wrote down or remembered from step 3
6) Run the winphlash.exe file in the ZIP dir and follow the instructions

All this may be unnecessary, but I feel at ease knowing not only I have the latest version of the unofficial bios, but also that it flashed successfully. And that later, if I get any weird BSOD's or something, it wasn't because I botched this up somehow.

Take it for what it's worth, follow it or don't follow it, your choice.

Medessec
ThinkPadder
ThinkPadder
Posts: 1188
Joined: Sun Nov 15, 2009 10:09 pm
Location: Chico, California
Contact:

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#108 Post by Medessec » Mon Jan 20, 2014 9:21 pm

I've used RBS's link he has up there on one of my cruddy T43s first, then my T43p. Both flashes were extremely easy(let the CD boot, go from there) and worked with no problems at all. Of course, both T43s had good batteries installed just in case. I highly recommend anyone flashing to make sure their battery holds a charge. Kinda given... but just throwing it out there.
Trying my hardest to collect Thinkpads, but college and being broke kinda gets in the way. However...
701C, 760, 770, X24, T30, G41, A31p, T43p, T60/61 Frankie, Z61p, X60 SXGA+, W700ds
MEDESSEC

and yes. I am a bit of a lunatic.

Nameless
Freshman Member
Posts: 93
Joined: Thu Sep 11, 2008 2:51 pm
Location: Austin, Texas

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#109 Post by Nameless » Tue Jan 21, 2014 6:22 pm

Medessec wrote:I've used RBS's link he has up there on one of my cruddy T43s first, then my T43p. Both flashes were extremely easy(let the CD boot, go from there) and worked with no problems at all. Of course, both T43s had good batteries installed just in case. I highly recommend anyone flashing to make sure their battery holds a charge. Kinda given... but just throwing it out there.
Yeah I don't know what happened in my case, but it happened twice using just the CD. I got a clean flash when I followed my procedure outlined above which is why I wrote it up.

It does seem that the ISO version is a bit hit and miss. FWIW I did this on a T43p, model 2669-Q1U.

rd01
Posts: 2
Joined: Thu May 29, 2014 11:18 pm
Location: Dallas, Tx

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#110 Post by rd01 » Thu May 29, 2014 11:47 pm

Hi, I was attempting to use the unofficial workaround BIOS to prevent the 2010 error on a T43p. I have downloaded the .iso and burned it to a disc, but it will not boot and just gives a black screen with a blinking cursor and eventually just boots to the OS as normal. I have also downloaded the zip files to a flash drive but I can't get them to work on my system, Lubuntu 14.04. Any help would be greatly appreciated. Thanks.

rd01
Posts: 2
Joined: Thu May 29, 2014 11:18 pm
Location: Dallas, Tx

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#111 Post by rd01 » Fri May 30, 2014 12:36 am

Nevermind. I figured out the problem. Does everyone get creeped out at the red warning? The 2010 msg is gone but my system seems to take longer to boot up. Is this normal?

RealBlackStuff
Admin
Admin
Posts: 18909
Joined: Mon Sep 18, 2006 5:17 am
Location: Mt. Cobb, PA
Contact:

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#112 Post by RealBlackStuff » Fri May 30, 2014 6:27 am

Just in case: I did NOT put that file in the Dropbox, someone else (unknown) did.
It's just a link that I found and then published, a few years ago!
In other words: I'm innocent and not to be blamed, should anything go wrong!
Lovely day for a Guinness! (The Real Black Stuff)

Check out The Boardroom for Parts, Mods and Other Services.

priono2000
Posts: 21
Joined: Mon Nov 24, 2014 11:33 pm
Location: Manado, Indonesia

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#113 Post by priono2000 » Fri Feb 13, 2015 1:08 am

I'am already download the file from link that share by RBS. The file is ISO then I'am burn with software ImgBurn, after that restart the laptop and show up Flash Bios Utility. The process update/flash Bios finish, restart the laptop with press power button.

And the result is system boot up without Error 2010. The file is worked.

Thank you to RBS for share the file.
T43p Type 2669-BB4 : 2.13 Ghz|1 GB|ATI FireGL V3200|40 GB|15" UXGA
T30 Type 2366-87M : 2 Ghz|2 GB|ATI Radeon 7500|40 GB PATA|14" XGA
T43 Type 2668-VQX : 2 Ghz|2 GB|ATI X300|60 GB PATA|15" UXGA
T60p Type 2007-YS3 : 2.33 Ghz|2 GB|ATI FireGL V5250|80 GB SSD|15" SXGA

Annecy
Sophomore Member
Posts: 172
Joined: Thu Feb 09, 2017 1:57 pm
Location: California, USA

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#114 Post by Annecy » Tue Feb 27, 2018 5:19 am

Before attempting to update/"mod" my T43's BIOS ~
I was hoping to find ... something ...
EXACTLY like what follows: 8)
Nameless wrote:
Mon Jan 20, 2014 9:01 pm
"So as a final sort of wrap up of my experience in doing this mod, I wanted to post a few points that may help others:

1) There are 2 sources of the unofficial bios, the ISO link posted by forum member RealBlackStuff and a ZIP file hosted at thinkwiki.org (among other places)
2) Burning RBS's ISO to a CD and running it as-is will result (at least it did for me) in a red dialog box saying "error flashing bios, run repair utility" or something similar. Folks like me will poop bricks when they see this, thinking they just bricked their machine.
3) The ZIP file can be extracted and will flash without errors, however the .ROM file is older compared to the one on the ISO (11/22/2010 vs. 3/27/2011)
4) The difference between the two .ROM files is very miniscule, like 4 bytes. Also the two .ROM files have different file names

So, since I like to have the latest of everything AND my peace of mind doesn't like red flashing error messages, here's what I did.

1) Extract the ZIP file contents to one directory
2) Extract the ISO contents to another directory (I used Winrar for this)
3) Delete/rename the old .ROM file in the ZIP dir (there's only one .ROM), but make sure you write down or remember the file name
4) Copy the .ROM file from the ISO dir to the ZIP dir
5) Rename the new .ROM file from the ISO to the old .ROM file's original name that you wrote down or remembered from step 3
6) Run the winphlash.exe file in the ZIP dir and follow the instructions

All this may be unnecessary, but I feel at ease knowing not only I have the latest version of the unofficial bios, but also that it flashed successfully. And that later, if I get any weird BSOD's or something, it wasn't because I botched this up somehow.

Take it for what it's worth, follow it or don't follow it, your choice.
"
The above referenced "iso version"
(previously) posted to DropBox ... by forum memeber RealBlackStuff ...
was/is (seemingly) no longer available ...
However :BAAAD!:
I found a copy of that "iso version" on some German ThinkPad site
("no surprise there :shock: ")

I (also) used 7-zip ... instead of WinrRAR ...
&
I (also) renamed the substitute .ROM file
simply by F2+copy then F2+paste ...

Then ...
When/After the WinPhlash.exe "announced" the update had been successfully completed
and an automatic restart would follow ...
that automatic restart happened several minutes after having been announced ...
I could see the HDD indicator flashing non-stop ...
while waiting those several minutes for that automatic restart ...

As/Like others in this thread posted ...
my WD3200BEVE has been booting ...
seamlessly after following the above BIOS update process :bow: 8) :thumbs-UP:
Last edited by Annecy on Sun Apr 29, 2018 7:06 am, edited 1 time in total.
2005 T30 2366-85U (XP)
2015 T43 2686-M7U
2017 T61 14.1"ws
2018 T61p 6457-V9K
2018 T60 2008-4AU & 2613-CTO
2017 2 OtC MS-W7s

(WiP: :help:
~revive T30 XP-install
~T43 SATA-MOD
~sell T61ws
~Max T61p & T60s
~Find Ultimate "ClassicTP"
)

Annecy
Sophomore Member
Posts: 172
Joined: Thu Feb 09, 2017 1:57 pm
Location: California, USA

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#115 Post by Annecy » Tue Feb 27, 2018 5:34 am

I have a question ~
The (2ndHand) T43 I have ...
came with a (whitelisted) 40gb HDD ... with Win7 (Starter) ...

I CloneZilla-ed the T43's Win7 install and
transfered the install to a WD3200BEVE
(which I, btw, acquired about 5years ago
under a warranty exchange by WD ... in the "EU" ...
during my only extended stay in Ljubljana, Slovenia ~
where I, btw, did NOT happen to encounter Melania :eek:
)

Anyway ...
if/when I sell/exchange that T43 ...
I will remove my WD3200BEVE and (re-)insert that 40gb HDD ...

I'm just curious to know/confirm ... that ...
The BIOS update will remain installed on the T43
even after I swap out the HDDs before sale/exchange :??:


Also ~
is the case also ... that ...
having an install backup would NOT be of any use
in the event that a BIOS update goes awry :?: :?: :?:
Last edited by Annecy on Sun Apr 29, 2018 7:13 am, edited 2 times in total.

shawross
Junior Member
Junior Member
Posts: 432
Joined: Mon Oct 28, 2013 5:48 am
Location: Perth Aus / Thailand

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#116 Post by shawross » Tue Feb 27, 2018 7:04 am

The bios update is written on a eprom chip on the motherboard and is separate from the HD

If you put the original HD back in there shouldn't be any problem.

As a side thought the WD drive is a PATA drive and outside the T43 it is probably redundant now.
Active --- Love the X series
X301 SU9400 IDA Mod - W 7 / X201 540M - W 7 / X220 2520 - W7

Nostalgia
X61 T7500 / T43's / T42

Rogue daily driver - Samsung RV511 15.6 " Screen - W 7

Annecy
Sophomore Member
Posts: 172
Joined: Thu Feb 09, 2017 1:57 pm
Location: California, USA

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#117 Post by Annecy » Thu Mar 01, 2018 3:40 am

shawross wrote:
Tue Feb 27, 2018 7:04 am
"As a side thought the WD drive is a PATA drive and outside the T43 it is probably redundant now."
For the record ~
I bought my T43 ...
at the time when ... my T30 had become unusable ...
and I only had P/ATA HDDs ... in my possession ...
I had never even owned a SATA drive ... at that time ...

One reason/consideration for "hanging on to" my T43 (atm/imo) .. is that ...
i can still squeeze some "applied/operational usefulness" out of my P/ATA HDD "collection" ...

If/when I revive my T30/XPinstall,
my perspective might change ...
(regarding the T43 :-|
)

beko1987
Posts: 45
Joined: Mon Aug 21, 2017 3:53 am
Location: Oxon, Britain

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#118 Post by beko1987 » Sun May 27, 2018 4:36 am

Another bump from the dead here! Does anyone happen to have a working download link to the T43 zip file? My last 'made from scrap parts' T43 is stuck at the 2010 and 1802 warning! I could grab a 'liked' wifi card from ebay, but the 2010 will be a pain as I will eventually put an SSD in the old girl!

The MDL download links are all dead, as are the few I have found on this thread.

I have a T43 2668

Thanks! (I presume the modified BIOS I flashed my T40 with to cure it's ills would be a very silly thing to try on the T43?)

RealBlackStuff
Admin
Admin
Posts: 18909
Joined: Mon Sep 18, 2006 5:17 am
Location: Mt. Cobb, PA
Contact:

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#119 Post by RealBlackStuff » Sun May 27, 2018 5:42 am

The whole collection can be found here: https://thinkpad-forum.de/threads/12478 ... S-Sammlung

Do NOT try to flash a T40/1/2 BIOS onto a T43!

micrex22
Junior Member
Junior Member
Posts: 381
Joined: Fri Jan 02, 2015 12:22 am
Location: Vancouver, BC, Canada

Re: T43 no more error 2010 (picture warning)

#120 Post by micrex22 » Sun May 27, 2018 9:52 pm

RealBlackStuff wrote:
Sun May 27, 2018 5:42 am
The whole collection can be found here: https://thinkpad-forum.de/threads/12478 ... S-Sammlung

Do NOT try to flash a T40/1/2 BIOS onto a T43!
Hey Dom, all of those links are dead now. I personally didn't have a use for any of them except T43p-1YET65WW_SLIC2.1_no_1802_no_2010.iso (which is still active on *my* site).
However, they're at risk of all being lost now. Do you have a copy of those files so I can put them available back to the public?

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “ThinkPad T4x Series”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests