Can I switch systemboard of x100e?

X100e/X120e/X130e etc. series specific matters only.
Post Reply
Message
Author
georgios
Posts: 2
Joined: Tue Jun 17, 2014 10:48 pm
Location: Auckland, NZ

Can I switch systemboard of x100e?

#1 Post by georgios » Tue Jun 17, 2014 10:56 pm

Hi, my x100e won't start recently. Based on you guys' posts, it looks like the systemboard's problem. As I'm always resenting its weak CPU, now finally got a chance to replace it. My original one is AMD L335, so I'm thinking buying a systemboard with AMD L625, just wondering if it is possible? Or even one of the x120e?

RealBlackStuff
Admin
Admin
Posts: 18040
Joined: Mon Sep 18, 2006 5:17 am
Location: Mt. Cobb, PA USA
Contact:

Re: Can I switch systemboard of x100e?

#2 Post by RealBlackStuff » Wed Jun 18, 2014 6:21 am

Welcome to the forum.
X100e and X120e use a different LCD-cable connector, different fan designs, and a few other things, so those motherboards are NOT interchangeable.
The L625 should be no problem though, same 'family'.
Lovely day for a Guinness! (The Real Black Stuff)

Check out The Boardroom for Parts, Mods and Other Services.

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “ThinkPad X1xxe Series”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests