Take a look at our
ThinkPads.com HOME PAGE
For those who might want to contribute to the blog, start here: Editors Alley Topic
Then contact Bill with a Private Message

ExpressCache Thinks the Computer Has Not been Rebooted after Uninstalling - W541 - Windows 10

W530/W540/W550 series specific matters only
Post Reply
Message
Author
Geophyte1
Freshman Member
Posts: 88
Joined: Wed Mar 03, 2010 3:36 pm
Location: Rockdale, Texas

ExpressCache Thinks the Computer Has Not been Rebooted after Uninstalling - W541 - Windows 10

#1 Post by Geophyte1 » Wed Oct 30, 2019 11:55 am

I was following instructions found on Solution to this post on the "Official" Lenovo forum.
"Re: Y500 - How do I tell if automatic SSD cache is working?"
I uninstalled ExpressCache using Control Panel and then uninstalled the partition on the 16GB SDD and rebooted the computer. I then started the installation using ExpressCache_x64_118.exe. After a few steps a message popped up saying I had not rebooted the computer after the last ExpressCache uninstall.

I proceeded to reboot and try the exe at least two more times to no avail. I have looked in the Registry for an uninstall for ExpressCache but none of the items in the uninstall folder concern ExpressCache. I also looked at Program files and deleted the Conducive folder after receiving the first error message.

I'd appreciate knowing what my next step should be.

thanks
Regards,

Geophyte1
Thinkpad W700ds 2757-CTO, T-400 2767AT6, W541 20EFCTO1WW

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “ThinkPad W530/W540/W550 Series”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests